Dansk Vela Medical dansk

Sikkerhed og ergonomi

En børnestol er ikke kun en stol. Den kan også forbedre indlæringen. VELAs børnestolsserie revolutionerer markedet for børnestole med et skelsættende højt fokus på ergonomi og sikkerhed.

Revolutionerende ryg- og sædesystem

Ergonomien er i højsædet, og VELAs revolutionerende ryg- og sædesystem gør det muligt at tilpasse stolen til det enkelte barn.

Revolutionerende ryglæn, der giver optimal støtte

VELA Hip Hop har et unikt udviklet todelt ryglæn. De to uafhængige rygpuder giver optimal støtte, fordi det former sig efter barnets ryg og nærmest svøber barnet ind i stolen.

Sædet er tilpasset barnet

Ingen børn er ens. Det er muligt at skifte mellem en blød eller hård skum i midten af sædet ved hjælp af en vendbar skumindsats. Der er kiler i sædet, som skaber form og støtter barnets siddestilling. Fremme ved knæ, under og langs lårben støtter og styrer en blød skumpude og giver stor komfort.

Tilbehør 

VELAs børnestoleserie kan monteres med et stort udvalg af tilbehør som lårstyrer, bord, seler, kropsstøtte, bakke, nakkestøtte, skubbebøjle og opklappelig fodstøtte. Sæde og ryg findes i flere forskellige størrelser.

 

PERSONALE STOLE

PERSONALE STOLE

Se også vores stole til personale; kontorstole og taburetter. VI har også stole der er specielt udviklet til personer med dårlig ryg.

LÆS CASE STORIES

LÆS CASE STORIES

Radiology - Surgery - Mammography - Intensive care unit

Kundeservice chat