Dansk Vela Medical dansk

VELA Samba 410 Træn ryggen

Egenskaber

  • Højdejustering ved gas
  • Personale stol
  • Patient stol

VELA Samba 410 er en helt unik stol, der giver bevægelse i lænden og ryggen via det unik designede sæde.

Samba 410 Teknisk udsnit sæde1Sædet er specielt udviklet af designer Sofie Hemmert, der har fået inspiration fra pilates bolden, som mange bruger som træningsredskab ved dårlig ryg. Stolen har de samme egenskaber, men ulemperne fra pilates bolden er væk. Stolen fylder ikke særlig meget og man falder ikke af stolen.

Forebyggelse af ryg og lændesmerter

De konstante bevægelser i sædet, træner ryggen, lænden og maven, og øger dermed blodcirkulationen. 

Samba 410 Teknisk Udsnit Sæde 2Puden er udskåret på en helt unik måde, som gør at det bevæger sig, når du sidder på stolen.

Dermed er stolen god til alle med ryg/lænde problemer. 

 Anbefales af kiropraktiker "Den er ganske genial"

"Som behandler har jeg set mange forskellige produkter, men det særlige ved VELA Samba 410 er en speciel konstruktion, hvor en kontrolleret rotationsbevægelse kombineres med et løft af korsbenet, der giver kroppen et fremadrettet løft. Med VELA Samba 410 kan patienten holde sin ryg i bevægelse, og det er ganske genialt. Vi anbefaler derfor VELA Samba 410 som supplement til patienter med problemer i ryg og lænderegionen" fortæller kiropraktor Niels Peter Carstens fra Kiropraktor Klinikken i Vejgård.

Kontrollerede bevægelser i ryggen
VELA Samba 410 bruges ved at man bevæger overkroppen fra side til side. Dette strækker i musklerne og gør musklerne mere smidige. 

Hjul 
VELA Samba 410 leveres som standard med såkaldte trænge hjul. Stolen er meget livlig med de almindelige hjul, og de træge hjul anbefales. Den findes også med almindelige hjul og belastningsbare hjul. 

Ergonomiske Kvalitetsstole

Ergonomiske Kvalitetsstole

Klik her og se vores store udvalg af Ergonomiske Kvalitetsstole specielt udviklet til tandlægebranchen...

Kundeservice chat